Apartamentos Araco 3000

La Solana, 60-62, AD200 Pas de la Casa, آندورا - Pas de la Casa. دیدن نقشه
3.3/5
بر اساس 2 نظر از Destinia
رزرو

محل اقامت کجاست؟

La Solana, 60-62, AD200 Pas de la Casa, آندورا - Pas de la Casa.

خصوصیات

سطح پایداری Rating Bio C

اتاق خود را انتخاب کنید

نمایش 3 از 1 نتیجه
نمایش یک نتیجه
آپارتمان 1 خوابه
  • 4 مهمان
  • 40 ㎡
  • چشم انداز
  • حمام, حمام یا دوش
  • آشپزخانه کوچک, آشپزخانه, یخچال
  • تلویزیون

Apartamentos Araco 3000

شماره ثبت نام توریسم: 2913

آپارتمان‌ها در پاس دو لا کاسا واقع شده‌اند، محلی در ارتفاع ۲۰۰۰ متر و در کنار پیست‌های اسکی گرندوالیرا. این یک ساختمان جدید و اخیراً مبله‌شده است که تنها ۲۰۰ متر از تله‌سکی‌ها فاصله دارد. آپارتمان‌ها ظرفیت اسکان ۴ نفر را دارند و مجهز به آشپزخانه‌ای کامل، حمام کامل و اتاق نشیمن با تلویزیون هستند. علاوه بر این، ملحفه و حوله‌های تختخواب در اختیار شما قرار دارند. این آپارتمان‌ها برای علاقه‌مندان به اسکی ایده‌آل هستند، اما همچنین برای کسانی که می‌خواهند از کوهستان لذت ببرند و فعالیت‌های دیگری مانند پیاده‌روی، صخره‌نوردی یا فرود از دره‌ها انجام دهند، مناسب است. پاس دو لا کاسا همچنین پیشنهادات تفریحی گسترده‌ای ارائه می‌دهد، با اپرس‌اسکی در پیست‌ها و پاب‌ها، بارها و مهمانی‌های محلی.
* توصیه می‌شود قبل از ورود و حداقل ۴۸ ساعت قبل‌تر، با آپارتمان‌ها تماس تلفنی بگیرید تا ساعت و محل تحویل کلید، و همچنین ساعات ورود و خروج را تأیید کنید. همچنین شرایط پذیرش حیوانات خانگی را بررسی کنید، زیرا ممکن است تحت تغییرات و هزینه‌های اضافی باشند.
* مؤسسه می‌تواند برای تضمین نگهداری مناسب آپارتمان، وثیقه‌ای با کارت اعتباری درخواست کند.
(*) اینترنت/وای‌فای پرداختی

شرایط و خدمات

  • عمومی

  • 17:00 :ساعت شروع پذیرش
  • 10:00 ساعت پایان خروج
  • Paid WiFi
  • حیوانات خانگی مجاز نیست
  • خدمات خانه داری

  • رختشویی

نظرات

سوال‌های متداول درباره Apartamentos Araco 3000

آیا می‌توانید با ۲۷٫۲۰ در شب در Apartamentos Araco 3000 اقامت کنید؟ قیمت بسته به تاریخ و تقاضا متفاوت است.

خیر، Apartamentos Araco 3000 استخر ندارد.

بله، Apartamentos Araco 3000 فقط ۲۴۴ متر از Pas de la Casa فاصله دارد. برای بررسی بیش‌تر، نقشه را ببینید.

شما می توانید در Apartamentos Araco 3000 از 17:00 وارد شوید، ساعت خروج تا 10:00 است. اگر سوال خاصی دارید با نماینده Destinia خود مشورت کنید.

خیر، هیچ پارکینگی در Apartamentos Araco 3000 وجود ندارد.

خیر، سرویس اینترنت وای‌فای رایگان در Apartamentos Araco 3000 ارایه نمی‌شود.